COPYRIGHT © KF TIRANA INFO 2003-2012
SINCE 1920
Mirësevini !
Welcome !
Faqe Jozyrtare
K.F. TIRANA  Tiranë
  9 trofe Superkupe
14 trofe Kupe
24 tituj Kampionë
K.F. TIRANA  Tiranë
Unofficial Site
Kjo webfaqe është testuar dhe mund të shihet mjaft mirë nëse përdoren: Explorer,Opera,Safari. Ndërsa Firefox nuk konsiderohet i përshtatshëm.
This website has been tested and would be viewed best using:  Internet Explorer,Opera,Safari. Whilst Firefox would not be considered suitable.

  10 kalime turesh në Europë
Links template5\\Links template6\\Links template7\\Links template8\\Links template9\\Links template10